0
0
0
s2sdefault

Je bent op zoek naar antwoorden en je leest nu mijn site. Helaas kun je geen antwoord vinden op je vraag. Vervelend. Wat zeg ik... meer dan vervelend.

 Toch is het niet zo gek dat je het juiste antwoord niet kunt vinden. Heel veel informatie staat niet op mijn site, omdat ik er gewoonweg de tijd niet voor heb. En al had die informatie er wel gestaan, dan nog was je waarschijnlijk niet geholpen. Dat komt omdat elk probleem, iedere vraag net ietwat anders is en het daardoor net een beetje buiten de algemene informatie valt.

Gelukkig heb ik wel een oplossing voor je. Je kun je hier altijd een antwoord krijgen. Hoe fijn is dat?

 

Heb je een eenvoudige vraag? Stel deze dan via de chat. Gewoon, gratis en voor niets... bij mij.

Is je vraag ingewikkelder of heb je liever persoonlijk contact? Ook dat kan. Gewoon even bellen: 06-36437303. Zo eenvoudig als wat.

En nee, je krijgt niet direct een rekening voorgeschoteld. Maar mocht er meer tijd en uitzoekwerk nodig zijn, dan bespreken we de kosten samen. Je krijgt altijd vooraf duidelijkheid. Maar zoals gezegd, het eerste contact, via chat, mail of telefonisch is gewoon gratis. 

 

Dus wat ik even wilde zeggen...heb jij een probleem op je werk, is er een conflict of krijg je onvoldoende betaald.. dan mag je zeker weten bij mij.

Tot gauw,

Monique Stegeman

Chat rechtsonder op de site

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 06-36437303