JuriMail is opgericht in 2005 door mevr. mr. Monique M.G. Stegeman

Na afgestudeerd te zijn aan de Universiteit Utrecht richting economisch publiek- en bedrijfsrecht, heb ik mij enige jaren bij bedrijven bezig gehouden met diverse juridische werkzaamheden. In 2005 ben ik zelfstandig jurist geworden, omdat ik zag dat veel bedrijven in het mkb niet de juiste kennis in huis hebben en er behoefte aan hebben snel en deskundig te worden geholpen. Daarnaast heb ik jarenlang, met veel plezier, les gegeven aan een Hogeschool.

Ik heb me gespecialiseerd in het arbeidsrecht, sociaalzekerheidsrecht en ondernemingsrecht. De wetgeving is behoorlijk aan verandering onderhevig, dus bijblijven is voor ondernemers behoorlijk intensief. Ik begeleid bedrijven bij het uitvoeren van hun arbeidsvoorwaarden en ondernemingszaken.

De ervaring heeft geleerd dat veel bedrijven tegen soortgelijke problemen aanlopen, maar moeilijk snel advies kunnen vinden. Dat betekent dat er veel blijft liggen dat eigenlijk juist snel moet worden opgelost, of dat er veel kostbare tijd moet worden ingezet, om nieuwe regelingen of nieuwe oplossingen te bedenken. JuriMail biedt hier voor u de oplossing. Een snelle analyse van de situatie en voor u het weet heeft u een kant en klare regeling voor u liggen. Ook het snel en eenvoudig documenten bestellen biedt een goede oplossing.  De kostenbesparing en de tijdwinst kunnen voor het ondernemen worden ingezet.

 

Wat is er mogelijk? Een kort, niet uitputtend overzicht:

  • Advies en gesprekspartner WOR-medezeggenschap.
  • Advies over CAO's en arbeidsvoorwaarden.
  • Arbeidscontracten bestellen, zowel algemeen als specifiek gericht op uw bedrijf.
  • Modellen voor uw personeelshandboek, bijvoorbeeld social media, seksuele intimidatie of rookbeleid.
  • Advies en Begeleiding ontslagtrajecten.
  • Algemene check up van uw bedrijf t.a.v. personeelsbeleid.
  • Informatiebijeenkomst over diverse onderwerpen bijvoorbeeld uw CAO, uw arbeidsvoorwaarden, personeelshandboek of uw beleid ten aanzien van veiligheid. In een wat luchtiger setting, denk eens aan een workshop tijdens de lunch

 

Naast bedrijven sta ik ook klaar voor werknemers. Wilt u advies over uw arbeidsvoorwaarden of dreigt er ontslag? Dan kunt u altijd contact opnemen. Ook kunt u mij inschakelen om uw beÃĢindigingsovereenkomst te checken, zoals ik bij velen al gedaan heb.

 

Sinds kort is het mogelijk om online met mij te chatten. Maak gebruik van die mogelijkheid, sneller kan ik u niet van dienst zijn. 

 

De WMO:

Heeft u te weinig uren gekregen voor huishoudelijke hulp? Dat moet snel worden opgelost.
Nu de WMO al jaren heel wat hoofdbrekens kost en een rechtszaak tegen de overheid een dure aangelegenheid is, is het inschakelen van een jurist gewenst en ook voldoende. Een advocaat hoeft u niet in te schakelen, maar een gedegen kennis van de problematiek is natuurlijk wel van groot belang om uw zaak te winnen. Voor deze zaken werk ik op basis van no cure no pay. Bel voor meer informatie.

 

Bedrijfsgegevens:

BTW-nr.: NL001652829B47

Kvk: 08139772

Telefoonnummers: 06-36437303 / 053-4619377

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: Zomerweg 157, 7532 RB Enschede