Het hebben van personeel moet geen hoofdpijndossier worden.                   

Aanzegtermijnen, proeftijdbedingen, concurrentiebedingen, loonstrookjes, het aantal contracten dat u mag geven voordat u een vast contract moet geven. Doorlopend zijn er veranderingen in wet- en regelgeving.


Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van alle wijzigingen, naast de vele regels die er altijd al gelden bij uw bedrijf. Boetes, onzekerheid of boosheid bij uw personeel, imagoschade. Dat wilt u echt niet. Op de site kunt u veel informatie vinden, maar u kunt mij ook altijd even bellen of mailen. Wèl zo snel, wèl zo persoonlijk en beter toegesneden op uw bedrijf.

Wilt u het heel goed aanpakken en niets vergeten?

Ik kom graag bij u langs om uw contracten en werkwijze te verbeteren. En dan gewoon echt praktisch: kant en klare contracten toegesneden op uw bedrijf en bijvoorbeeld een reglement social media, roken, etc. omdat uw bedrijf daar op dit moment behoefte aan heeft. Niets meer, niets minder.

Mail voor meer informatie en prijsopgave naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me even: 06-36437303