0
0
0
s2sdefault

JuriMail is opgericht in 2005 door mevr. mr. Monique M.G. Stegeman. 

Na afgestudeerd te zijn aan de Universiteit Utrecht richting economisch publiek- en bedrijfsrecht, heb ik mij enige jaren bij bedrijven bezig gehouden met diverse juridische werkzaamheden. In 2005 ben ik zelfstandig jurist geworden, omdat ik zag dat veel bedrijven niet de juiste kennis in huis hebben en er behoefte aan hebben snel en deskundig te worden geholpen. 

Ik heb me gespecialiseerd in het arbeidsrecht, sociaalzekerheidsrecht en ondernemingsrecht. De wetgeving is behoorlijk aan verandering onderhevig, dus bijblijven is behoorlijk intensief. Ik begeleid bedrijven bij het uitvoeren van hun arbeidsvoorwaarden en ondernemingszaken.

De ervaring heeft geleerd dat veel bedrijven tegen soortgelijke problemen aanlopen, maar moeilijk snel advies kunnen vinden. Dat betekent dat er veel blijft liggen dat eigenlijk juist snel moet worden opgelost, of dat er veel kostbare tijd moet worden ingezet, om nieuwe regelingen of nieuwe oplossingen te bedenken. JuriMail biedt hier voor u de oplossing. Een snelle analyse van de situatie en voor u het weet heeft u een kant en klare regeling voor u liggen. Ook het snel en eenvoudig documenten bestellen biedt een goede oplossing.  De kostenbesparing en de tijdwinst kunnen voor het ondernemen worden ingezet.

 

Wat is er mogelijk? Een kort, niet uitputtend overzicht:

  • Arbeidscontracten bestellen, zowel algemeen als specifiek gericht op uw bedrijf.
  • Modellen voor uw personeelshandboek, bijvoorbeeld social media, seksuele intimidatie of rookbeleid.
  • Begeleiding ontslagtrajecten.
  • Algemene check up van uw bedrijf t.a.v. personeelsbeleid.
  • U kunt me inhuren voor bijvoorbeeld een informatiebijeenkomst over diverse onderwerpen bijvoorbeeld uw CAO, uw arbeidsvoorwaarden, personeelshandboek of uw beleid ten aanzien van veiligheid. Vreemde ogen dwingen.
  • Een presentatie, bijvoorbeeld een introductie op het nieuwe ontslagrecht. Zo blijft u op leuke wijze up to date.

 

Natuurlijk kunnen ook werknemers mij inschakelen. Wilt u advies over uw arbeidsvoorwaarden of dreigt er ontslag? Dan kunt u altijd contact opnemen. Ook kunt u mij inschakelen om uw beëindigingsovereenkomst te checken, zoals ik bij velen al gedaan heb.

Sinds kort is het mogelijk om online met mij te chatten. Maak gebruik van die mogelijkheid, sneller kan ik u niet van dienst zijn. 

 

Bedrijfsgegevens:

BTW-nr.: NL 1377.72.214.B01

Kvk: 08139772

Telefoonnummers: 06-36437303 / 053-4619377

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: Zomerweg 157, 7532 RB Enschede